Andreea Marin se pregăteşte pentru Sărbătorile Pascale, însă a declarat că nu a putut ţine post până săptămâna trecută, deoarece a avut o problem de sănătate, dar a mai împiedicat-o şi dieta pe care o ţinea.
Vedeta este ajutată de fiica ei, Violeta, în pregătirea bucatelor, iar printre preferate se numără cozonacul, dar şi plăcintele poale-n brâu.
„Toată lumea se pregăteşte pentru Paşte. Mai avem două zile. Acum sunt în săptămâna în care ţin post. Am avut o problemă legată de sănătate şi de o anumită dietă pe care o ţineam şi nu am putut până săptămâna trecută, dar acum ţin post. (…) Pregătesc totul cu Violeta. Paştele pentru mine reprezintă căldură şi familie, atâtă cât mi-a mai rămas. Ce avem mai bun? Ce purtăm în suflet. Cozonacul mare, pufos cu multă nucă şi rahat şi plăcintele poale-n brâu îmi plac. Gătesc şi eu. Ştiu să gătsc în măsura în care orice femeie ştie să facă ceva la ea acasă. Ajutorul meu este Violeta. Mă ajută mai ales când vine vorba de mâncat. Sunt momente frumoase. eu nu uit momentele cu mama în bucătărie. Paştele când eram eu acasă era verde… îmi amintesc mirosul de iarbă, masa pusă cu grijă, bucatele tradiţionale, simple, nimic complicat, bucuria copiilor căutând în diferite colţuri ale casei micile cadouri, nimic pretenţios. Mereu venea iepuraşul, am fost tare cuminte, tot timpul. Vă doresc tuturor să fiţi sănătoşi şi bucuroşi!”, a spus Andreea Marin.